Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“Ploaie” cu reușite de la 3 puncte pentru echipa arădeană.

“Ploaie” cu reușite de la 3 puncte pentru echipa arădeană.
Comentează 0

 

FCC UAV Arad - CSM Târgoviște 68-64!

Sâmbătă seara, în fața a aproximativ 300 de spectatori prezenți în Sala Sporturilor “Victoria” din Arad, echipa gazdă FCC UAV Arad a reușit să se impună în fața celor de la CSM Târgoviște cu scorul de 68 la 64, pe sferturi 25-22, 16-11, 16-9, 11-22, partidă contând pentru etapa a 4-a la LNBF Getica 95.

Chiar în ziua meciului cu Târgoviște, echipa arădeană a anunțat un alt transfer, forțat de accidentarea Andreonei Kyes: “Taylor Murray este noul fundaș al echipei FCC UAV Arad. Americanca are 1,68 m și 26 de ani. Conducătorul de joc s-a alăturat echipei la începutul săptămânii și s-a antrenat cu noile sale colege.”

MVP-ul partidei de astăzi a fost jucătoarea cehă de la FCC UAV Arad, Tereza Vitulova, care a marcat 26 de puncte și a avut 8 recuperări, aceasta ne-a declarat: “Am făcut un joc foarte bun, având în vedere că este primul joc după 4 săptămâni. Am luptat încă din primul minut și trebuie să mai lucrăm pentru a nu mai fi în situația de astăzi din ultimul sfert, când adversarele au redus mult din diferența de scor.”

Antrenorul echipei oaspete Cătălin Tanase a declarat: “Din păcate baschetul pe care l-am etalat noi astăzi nu s-a ridicat la nivelul unui derby. Jucătoarele noastre parcă dormeau, nu știu care a fost motivul, dar o să analizăm foarte bine evoluția noastră. Avem o echipă nouă, formată de nici 2 luni de zile, dar avem încredere că putem să facem o figură frumoasă sezonul acesta.”

De la FCC UAV Arad, experimentatul antrenor Miroslav Popov a concluzionat: “Am jucat foarte bine defensiv în primele 3 sferturi, dar va trebui să jucăm foarte bine tot meciul, în special pe faza de apărare. Trebuie să lucrăm la faptul de a nu ne pierde concentrarea pe finalul meciului, cum s-a întâmplat astăzi. Totuși sunt mulțumit de cum s-au prezentat jucătoarele la meciul de astăzi, având în vedere că am avut la dispoziție doar 6 jucătoare la antrenamente din cauza turneelor de 3x3 și a convocărilor la echipa națională.”

Echipe și marcatoare:

FCC UAV Arad:

Vitulova 26 (5×3), Easley 9, Voica-Nagy 8 (2×3), Mititelu 6 (2×3), Cucu 6 (2×3), Murray 6, Ghiță 5 (1×3), Biszak 2.

Pe bancă: Fleșer, Valea, Ciotir, Hadzovic.

Antrenor: Miroslav Popov

CSM Târgoviște:

Keltos 14, Vîrjoghe 13, Charles 12 (2×3), Redmond 10, Chivu 8 (2×3), Popescu 7.

Au mai jucat Ivan, Badi.

Antrenor: Cătălin Tănase

Arbitri:

Ciprian Stoica (Sibiu), Csiki Zsolt (Târgu Mureș), Ciprian Damian (Timișoara)

Comisar:

Radu Bucerzan (Timișoara)

În urma meciul de astăzi echipa arădeană a legat 3 victorii consecutive în campionat din tot atâtea meciuri jucate, ocupând astfel locul al 2-lea, cu 6 puncte, cu un meci în minus disputat, în timp ce echipa din Târgoviște se află pe locul al 6-lea cu 5 puncte acumulate din 4 meciuri disputate.

Peste o săptămână pentru echipa galben-albastră urmează deplasarea la Brașov, unde va întâlni echipa Olimpia CSU Brașov, apoi pe 4 decembrie urmează restanța cu CSM CSU Constanța, tot în deplasare.

Reporter: Adrian BRĂDEAN

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite