Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pistolarii CSM Arad au dominat a doua etapă a Naţionalelor

Pistolarii CSM Arad au dominat a doua etapă a Naţionalelor
Comentează 0

Pistolarii CSM Arad, pregătiţi de Gheorghe Pop, Mircea Budurişan şi Monica Toth au contabilizat 18 podiumuri, de 14 ori ei urcând pe cea mai înaltă treaptă în cadrul etapei a doua din cadrul Campionatului Naţional, probe de glonţ şi aer comprimat. 

La dublu mixt, juniori 1 - pistol aer comprimat, Daria Haristiade şi Casian Codrean au fost cei mai buni, Iulia Bagi şi Luca Joldea încheind tot pe primul loc la mixt, dar la categoria juniori III. La junioare, Haristiade a încheiat prima la pistol aer comprimat, iar Andrada Gheocel s-a clasat pe locul secund. Tot la pistol aer comprimat, Codrean a terminat pe primul loc în concursul juniorilor 1, în vreme ce Joldea a fost primul la juniori III.

Cei doi au fost primii şi în proba de pistol liber, la juniori 1, respectiv juniori III. La pistol sport precizie, Haristiade şi Gheocel au încheiat competiţia pe primele două locuri, iar Iulia Bagi a câştigat în aceeaşi probă, la junioare III. La pistol sport viteză s-a impus Gheocel, la junioare 1 şi Bagi, la junioare III, iar Haristiade a fost a treia în concursul junioarelor mari. La pistol sport, Haristiade şi Bagi au câştigat la junioare 1, respectiv junioare III, iar Gheocel a fost a treia între cele mai mari junioare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite