Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste o mie de elevi au început noul an școlar la "Moise Nicoară" (FOTO)

Unii emoționați de întâlnirea cu noii colegi de clasă, alții sub imperiul emoțional al revederii cu vechii colegi. Așa au pășit astăzi cei peste o mie de elevi ai Colegiului Național Moise Nicoară în instituția de învățământ, la deschiderea noului an școlar.

Peste o mie de elevi au început noul an școlar la
Comentează 0

Peste o mie de elevi ai Colegiului Național "Moise Nicoară" din Arad au început astăzi noul an școlar. Elevii au început să vină la școală puțin după ora 8 și au mers în sălile de clasă, unde s-au reîntâlnit cu colegii sau unde și-au văzut pentru prima dată noii colegi.

La ora 9 a început, în curtea liceului, festivitatea de deschidere a anului școlar 2015-2016. Evenimentul a debutat cu intonarea imnului României.

Major Csaba, directorul unității de învățământ a  fost cel care a deschis seria cuvântărilor, urmat de inspectorul general școlar, Claudius Mladin, primarul Gheorghe Falcă și președintele Universității de Vest "Vasile Godiș", Aurel Ardelean. De asemenea, la festivitatea de deschidere au luat parte: profesori, elevi și părinții acestora.

"Parteneriatul dintre administrație, sistemul de învățământ si părinți a făcut ca aici sa  fie o mare performanta. Evoluția dumneavoastră se datorează sistemului educațional, ceea ce vedeți aici este rezultatul administrației, profesorilor și al părinților. Vă doresc tuturor succes în noul an școlar", a spus Gheorghe Falcă.

La rândul său, președintele UVVG, Aurel Ardelean, cel care a fost elev, profesor și director al acestei instituții școlare a rememorat câteva dintre amintirile importante legate de activitatea pe care a desfășurat-o aici.

Întregul eveniment a durat aproximativ 40 de minute

Galerie foto (57)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite