Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 260 de participanţi din 3 ţări, la ediţia din acest an a "Cupei CSM Arad & Judo Club Pecica"

Recent a avut loc a 7-a ediţie a Cupei CSM Arad&Judo Club Pecica, competiţie internaţională de judo organizată de Clubul Sportiv Municipal Arad – care a şi marcat 20 de ani de la înfiinţarea secţiei de judo, Judo Club Pecica Arad şi Primăria Oraşului Pecica. 

Peste 260 de participanţi din 3 ţări, la ediţia din acest an a
Comentează 2

La start s-au aliniat 265 de judoka reprezentând 29 de cluburi din Ungaria, Serbia şi România. În deschiderea evenimentului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fondatorului judoului arădean, Mihai Botez.

Nu au lipsit de la eveniment directorul Clubului Sportiv Municipal Arad, Vasile Bociort şi primarul oraşului Pecica, Petru Antal, care au oferit cupe în semn de apreciere pentru medaliaţii din anul 2015. La finalul ediţiei din acest an, CSM Arad a ocupat primul loc în clasamentul pe cluburi, cu un număr de 21 de medalii, dintre care şase de aur, patru de argint şi 11 de bronz. Pe locurile următoare s-au clasat LPS Arad, Liberty Oradea şi CSS Lugoj.

„Mulţumim tuturor celor care au ajutat şi ajută la dezvoltarea judoului arădean, care sunt şi vor fi alături de judoka şi de tehnicienii lor, în tentativa de a duce acest sport mai departe, pe cele mai înalte culmi ale gloriei sportive”, a spus Dorin Drimbe, antrenorul secţiei de judo la CSM Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite