Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 12.000 de țigarete de contrabandă indisponibilizate de polițiști

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu, împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică au desfășurat, ieri dimineață, o acțiune în Piața Fortuna, pentru combaterea comerțului ilegal cu produse accizabile.

Peste 12.000 de țigarete de contrabandă indisponibilizate de polițiști
Comentează 0

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sacțiuni contravenționale conform Legii 12/1990, în valoare de 17.500 de lei, fiind întocmite și două dosare  penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Au fost indisponibilizate 12.720 țigarete.

 Astfel, o femeie de 34 de ani, din Pecica, a fost depistată de polițiștii Biroului de Ordine Publică în timp oferea spre comercializare, din portbagajul unui autoturism, 9.420 de țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă. Pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În cadrul aceleiași acțiuni, a mai fost depistat un bărbat de 54 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare 2.880 țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă. Pe numele bărbatului a fost întocmit întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Întreaga cantitate de țigarete depistată de polițiști în urma activităților desfășurate a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii vor continua aceste acțiuni în toate piețele din municipiu și județ, și în perioada următoare.

AGENT DE RELAȚII PUBLICE,

Agent șef adjunct de poliție

Claudia IUGA


Scrie un comentariu

trimite