Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Persoane condamnate penal şi beneficiari ai venitului minim garantat puşi să cureţe nouă zone din municipiu

Sub coordonarea polițiștilor locali din Serviciul Ordine Publică și Supraveghere Comunitară, 14 persoane care desfășoară muncă neremunerată în folosul comunității au igienizat nouă zone din oraș, anunţă Poliţia Locală.

Persoane condamnate penal şi beneficiari ai venitului minim garantat puşi să cureţe nouă zone din municipiu
Comentează 0

Cei opt condamnați penal și şase beneficiari ai venitului minim garantat au colectat manual 25 tone de deșeuri menajere, recipienți pet, hârtie și alte sortimente de gunoi casnic. Ulterior, acestea au fost ridicate de SC Salubritate Deva SA.

Zonele din municipiu în care s-a acționat în această etapă au fost str. Andrei Șaguna, Ștrandul Neptun, Gara Aradul Nou, str. Câmpul Liniștii, Cartierul Mureșel din Aradul Nou, str. Șiriei, str.Steagului, Cartierul Dumbrava Roșie și Calea Victoriei.

„Acțiunile de igienizare vor continua și în perioada următoare, prioritizarea locațiilor fiind determinate atât de constatările din teren ale Direcției Edilitare din cadrul Primăriei și ale Poliției Locale, cât și de sesizările transmise de cetățeni, asociațiile de proprietari și de mediul de afaceri”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite