Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Performanțe istorice: România a câștigat 3 medalii de aur și 3 de bronz la Europenele de canotaj

Este o zi mare pentru sportul de la noi. România a câștigat trei medalii de aur la canotaj și trei de bronz, la Campionatele Europene de la Munchen. Echipajele de dublu rame feminin și masculin și de dublu vâsle fete au câștigat medalii de aur. Trei medalii de bronz au venit de la echipajele de patru rame fete și băieți și patru vâsle masculin. România a fost calificată astfel în 7 finale în Germania și a reușit să obțină 6 medalii. 

Performanțe istorice: România a câștigat 3 medalii de aur și 3 de bronz la Europenele de canotaj
Comentează 0

Sportivii români Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan au cucerit medaliile de aur în proba masculină de dublu rame, sâmbătă, la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

Cozmiuc şi Bejan s-au impus cu timpul de 06 min 44 sec 28/100, devansând în finală Marea Britanie (06:46.52) şi Spania (06:49.13).

România a câştigat sâmbătă aurul şi la dublu rame feminin, prin Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu.

Cea de a treia medalie de aur a fost adusă de Ancuţa Bodnar și Simona Radiş. Fetele de aur au câștigat cursa din germania la distanță mare de contracandidatele lor.

Canotorii români de la echipajele de patru rame fete și băieți și patru vâsle masculin au câștigat medalii de bronz. De asemenea, echipa româniei la 8 plus unu băieți s-a clasat pe ultimul loc în finala probei. 

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite