Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții în zona Săvârșin la locuințele a doi bărbați. Unul dintre ei a ajuns în arestul Poliției pentru braconaj

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii au găsit la domiciliul său mai multe obiecte folosite la braconaj. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează doi bărbați, bănuiți de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

Percheziții în zona Săvârșin la locuințele a doi bărbați. Unul dintre ei a ajuns în arestul Poliției pentru braconaj
Comentează 0

Astfel, în dimineața zilei de 26 februarie a.c., au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară. Din imobilul deținut de un bărbat 45 de ani, din localitatea Toc, au fost ridicate: o armă letală de proveniență industrială calibrul 20, cu 9 cartușe aferente, 66 de cartușe de diferite dimensiuni, toate având capsa nepercutată, un dispozitiv de tip night vision, 7 lațuri și 2 capcane pentru imobilizarea vânatului. La imobilul unui bărbat de 73 de ani, din aceeași localitate, au fost găsite 20 de cartușe calibru 12 cu capse nepercutate și 4 capcane neautorizate (lațuri).

Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, continuările fiind cercetate într-un dosar penal, sub supravegherea procurorului de caz.


Scrie un comentariu

trimite