Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții în cazul TIR-ului încărcat cu țigări descoperit la Hălmagiu (VIDEO)

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale, ai Orașului Ineu, ai Secției 9 Rurală Sebiș, ai Secției 10 Rurală Gurahonț și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Arad sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară, la persoane din județul Arad, bănuite de contrabandă.
 

Percheziții în cazul TIR-ului încărcat cu țigări descoperit la Hălmagiu (VIDEO)
Comentează 0

În dimineața zilei de 8 august, polițiștii orașului Sebiș au identificat un ansamblu auto, format din cap tractor și semiremorcă, parcat în comuna Hălmagiu, șoferul acestuia nefiind la fața locului.

În urma efectuării percheziției ansamblului auto, au fost descoperite, în interiorul acestuia, 82.265 de pachete cu țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător.

De asemenea, au fost prelevate mai multe probe biologice și urme papilare, care urmează a fi examinate, în vederea identificării conducătorului auto.

În seara zilei de 8 august, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, au fost efectuate 14 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete, fiind descoperite și indisponibilizate 400 de pachete cu țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător, 7.980 de lei și 10.900 de euro. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite