Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții de amploare la școlile auto din Capitală: 87 de persoane, puse sub urmărire penală

Percheziții de amploare la școlile auto din Capitală: 87 de persoane, puse sub urmărire penală
Comentează 0

Procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul București au efectuat, în dimineața zilei din 15 decembrie, 17 percheziții în Capitală, descinderi ce au vizat modalitatea frauduloasă de obținere a unor permise de conducere. 87 de suspecți sunt urmăriți penal în acest dosar, printre care instructori auto, polițiști și cursanți.

În cursul lunii decembrie 2015, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus efectuearea urmăririi penale față de 87 de suspecți, pentru infracțiuni de luare de mită, dare de mită, trafic de influență și cumpărare de influență.

Printre aceștia se numără instructori auto, polițiști, cursanți, dar și persoane intermediare.

În data de 15 decembrie 2015, a fost declanşată o acţiune la care participă  procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, fiind puse în executare 17 mandate de percheziţie.

În urma perchezițiilor, 10 polițiști au fost adusi cu mandat la audieri. Totodată, ancheta vizează 30 de instructori auto, 40 de cursanți și 7 persoane intermediare.

Actele de urmărire penală vizează modalitatea frauduloasă de obţinere a unor permise de conducere, în perioada 2014 – 2015.

Cercetările sunt efectuate cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite