Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pentru a promova UTA are nevoie și de valoare nu numai de nume

Pentru a promova UTA are nevoie și de valoare nu numai de nume
Comentează 0

Incredibil ce se întâmplă în evoluția alb-roșiilor pregătiți de Laurențiu Roșu. Am avut ocazia să vizionez derby-ul județean al ligii a IV-a între Crișul Chișineu -Criș și Șoimii Lipova și pot afirma fără nicio ezitare că spectacolul de pe stadionul din Criș a fost peste majoritatea celor oferite de UTA în ultimile ei evoluții. Nu știm ce se întâmplă, dar se vede și de către cei mai fideli suporteri că valoarea noilor veniți în lotul arădeani nu este nici pe departe peste a ” vechilor” ( Gligor, Manea, Chindris, Curtuius...și cm atât). Ori dacă obiectivul declarat și reconfirmat este  promovarea, alături de cei amintiți trebuiau aduși jucători la fel de valoroși sau mult mai valorosi. Cei veniți nu au reușit pînă acum să compenseze prin valoare plecările lui Hlistei , Rusu sau Denis Man.
Atunci? Se pune întrebarea...au fost monitorizați acesti noi jucători  și dacă da, de către cine și cine a pus ” DA ” pe actele de transfer?
Nici din vechea gardă nu prea rupe gura târgului cineva. Copil, Andor, chiar nici Adrian Petre, Miron sunt departe de ce așteptări avem de la ei. 
Atunci , aș spune, că noul obiectiv să se transfere spre finalizarea stadionului ”Francisc Neuman ”sau a stadioanelor( vezi..Motorul, Gloria, Subcetate, promisele ICRTI) și să lăsăm pe altele să promoveze precum anonimele Juventus și Sepsi.Offff...offff.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite