Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

​PEFOC.ro – succesul unui magazin online cu șeminee

Magazinul online pare un business care poate fi început ușor și cu destul de puțini bani, însă lucrurile nu stau deloc așa. Magazinele online au foarte multe în comun cu cele "offline" și antreprenorii care vor să facă e-commerce pot cădea în multe capcane dacă nu țin cont de acest lucru. „Magazinul online, cu toate ca e pe internet, e tot un MAGAZIN.

​PEFOC.ro – succesul unui magazin online cu șeminee
Comentează 0

Dacă nu ești un bun comerciant care știe să facă business-ul asta corect și în offline, poți avea probleme” – spun specialiștii din domeniu. Realitatea este, însă, că majoritatea afacerilor eșuează. Mai ales cele care pornesc de la zero și nu reușesc să prindă destulă tracțiune ca să crească apoi natural.

Și nu o să dăm exemplu de un magazine online care a eșuat, ci de unul care a ajuns să fie lider pe piața din România atunci când vorbim de șeminee, și anume PEFOC.ro – afacerea de familie care a ajuns să fie în top atunci când vorbim de alegerile românilor în materie de șeminee.

Și poate ni se pare ciudat să ne cumpărăm un semineu pe lemne online, gândindu-ne că nu e ca o carte sau o pereche de pantofi pe care le cumpărâm online fără vreo grijă. Vei fi surprins să aflii că apariția magazinelor online din acest domeniu, aduce numai beneficii. Și în primul rând aș vrea să menționez prețul mult mai mic. De ce? Clientul are astăzi posibilitatea să se informeze mult mai ușor și rapid despre prețuri, specificații și comparații, și asta datorită Internetului. Aceasta este și cauza pentru care prețul șemineelor a scăzut considerabil, chiar dacă prețul multor materiale de construcții a crescut. La un calcul simplu făcut de specialiști în domeniu, clientul final câștigă până la 20%, datorită prezenței în online a unui magazin de șeminee de o calitate superioară.

 

Șemineele se vând mai ieftin online

 

Ceea ce nu au înteles mulți producători și distribuitori de șeminee, dar a reușit PEFOC.ro să o facă cu mare succes, a fost scăderea prețurilor și oferirea de produse calitative la prețuri competitve. Asta oferă PEFOC.ro de când a apărut pe piață, reușind să mulțumească tot mai mulți români cu șeminee de înaltă calitate. PEFOC.ro, care a reușit să aducă produse de cea mai bună calitate la prețuri reale clinetului final, ajunge să vândă în acest an, peste 4000 de șeminee. Datorită servicilor de un înalt nivel și a produselor de calitate superioară, firma continuă să crească și să rămână lider de piață în România, cu cel mai mare magazin online de șeminee, adică mereu în alegerea românilor atunci când vorbim de montarea unui șemineu.

 

PEFOC.ro se bazează pe calitate

 

PEFOC se diferențiază, mai ales prin profesionalism, personalul calificat, pregătit să vă ofere informațiile necesare îngrijirii și montării diferitelor tipuri de șeminee, soba pe lemne, termoșeminee, focare sau bioșeminee și a tuturor modelelor de seminee moderne din gama largă de produse, dar și prin prețurile foarte bune la care le puteți cumpăra. Chiar dacă vreți un semineu de decor sau unul pe deplin fucțional, PEFOC are varianta cea mai potrivită. Reprezentanții PEFOC.ro ne asigură de cea mai mare varietate de șeminee din câte am văzut până acum.

„Poate cu timpul vor înțelege că un magazin online înseamnă în primul rând clienți mulțumiți care se întorc să cumpere de la tine și care te recomadă cu încredere și căldură”- este părerea specialiștilor în șeminee, PEFOC.ro.

Articole asemanatoare