Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pedepse mai aspre pentru poliţiştii tâlhari la Curtea de Apel

Curtea de Apel Timişoara a respins apelurile înaintate de cei patru inculpaţi, astfel că poliţiştii din Pâncota - Ţicală Denis şi Marius Covaci, au primit pedepse de 3 respectiv 5 ani de închisoare în regim de detenţie, pentru complicitate la tâlhărie calificată. Toadere Dragoş a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la tâlhărie iar Vesa Flavius a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată.  

Pedepse mai aspre pentru poliţiştii tâlhari la Curtea de Apel
Comentează 0

Cei patru sunt obligaţi la plata sumei de 160.000 EURO reprezentând prejudiciul material către partea civilă. Sentinţa Curţii de Apel este definitivă. 

Amintim că doi poliţişti au fost condamnaţi la închisoare, în primă instanţă, alături de alţi doi inculpaţi, pentru un jaf care a avut loc în noiembrie 2020, când dintr-un seif aflat în casa unei femei din Pâncota, care fusese imobilizată în locuinţă, au fost furaţi 300.000 de euro.

Sentinţa a fost dată de Judecătoria Arad şi nu era definitivă, iar cei doi poliţişti - Ţicală Denis şi Covaci Marius - au primit doi ani, respectiv doi ani şi trei luni de închisoare pentru tâlhărie calificată, după ce instanţa le-a dedus din pedeapsă perioada petrecută în arest preventiv. În acest dosar au mai fost condamnaţi Vesa Flavius - trei ani de închisoare şi Toadere Dragoş  - doi ani de închisoare. Toţi cei patru inculpaţi se află în detenţie, fiind arestaţi anul trecut.


Scrie un comentariu

trimite