Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pe patine în prima zi a anului: vezi când se deschide mâine patinoarul și care este programul în următoarele zile

Patinoarul rămâne o variantă de relaxare încă din prima zi a anului. Asta, în condițiile în care arădenii care doresc să facă puțină mișcare după masa de Revelion sunt așteptați pe gheață începând cu ora 12 și până la ora 0.30.

Pe patine în prima zi a anului: vezi când se deschide mâine patinoarul și care este programul în următoarele zile
Comentează 1

Spre deosebire de anii trecuți, când calitatea gheții a mai lăsat de dorit, anul acesta lucrurile s-au schimbat, în urma unei investiții care s-a materializat printr-o revizie a echipamentelor, lucru bine primit de arădenii care au patinat în acest sezon. De altfel, de pe 2 decembrie de când s-a deschis oficial „sezonul de patinaj”, peste 4.500 de persoane au trecut pragul patinoarului. „Anterior deschiderii oficiale a fost realizată o revizie generală a echipamentelor, astfel încât calitatea gheții  la patinoarul artificial reușind să se mențină excelentă în ciuda temperaturilor ridicate înregistrate în prima jumătate a lunii decembrie”, susține Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Cât costă distracția pe gheață

Patinoarul artificial va fi deschis astăzi, în ultima zi a anului, între orele 8.00 și 16.00, iar mâine, își deschide porțile la ora 12.00 și va funcţiona până la ora 0.30. „Începând cu cea de a doua zi a anului, programul de funcționare va reveni la normal, în sensul în care joi va fi deschis între orele 9.00 şi 22.30, iar la sfârşitul săptămânii, mai exact în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică se va putea patina între orele 8.00 şi 0:30. Biletul de intrare este 16 lei pentru o oră, respectiv 18 lei pentru o serie de 90 minute. Nu mai puţin de 450 de perechi de patine aşteaptă să fie închiriate. Pentru închirierea unei perechi de patine cei interesaţi vor trebui să scoată din buzunare nouă lei pentru o oră, respectiv zece lei pentru o serie de 90 minute. Ascuţirea unei perechi de patine costă 14 lei”, mai susțin reprezentanții Primăriei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite