Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pe ce piste merg anchetatorii în cazul asasinării omului de afaceri Ioan Crişan: suspecţii ar fi plecat în Ucraina, Republica Moldova şi Serbia

După doi ani de anchetă, oamenii legii anunță că au un cerc de suspecți în cazul atacului cu bombă de la Arad, în urma căruia a decedat omul de afaceri Ioan Crișan. Potrivit procurorului general al României, Alex Florența, se colaborează judiciar cu Ucraina, Republica Moldova, Serbia, pentru ca autorul asasinatului să fie identificat, scrie mainnews.ro. Asta, în condiţiile în care sunt indicii că deoarece sunt informații că cetățeni străini care ar avea legătură cu atacul ar fi plecat spre aceste state.
 

Pe ce piste merg anchetatorii în cazul asasinării omului de afaceri Ioan Crişan: suspecţii ar fi plecat în Ucraina, Republica Moldova şi Serbia
Comentează 0

Astfel, au fost audiate aproximativ 400 de persoane, pentru a se merge pas cu pas pe firul faptelor, astfel încât „cercul de suspecți” să se restrângă, a detaliat procurorul general Florența, într-o discuție cu jurnaliștii. În atac s-ar fi fi folosit  un exploziv puternic și au fost dispuse mai multe expertize tehnico-științifice-chimice. Cu toate acestea, urmărirea penală se desfășoară doar cu privire la faptă(n.r. in rem), nu există indicii cu privire la o persoană anume că a pregătit atentatul cu bombă.

Intraţi AICI pentru detalii.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan şi-a pierdut viaţa în dimineaţa zilei de 29 mai 2021, în urma unei explozii petrecute în faţa magazinului Profi din Vlaicu, maşina în care tocmai se urca fiind aruncată în aer. De remarcat că persoana sau persoanele care au plasat bomba a/au lucrat „curat”, alegând locul şi momentul potrivit pentru a nu exista victime colaterale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite