Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patru tineri i-au furat 25.000 de lei unui bătrân, pe care l-au ademenit în dormitor. Cei patru au ajuns pe mâna Poliției

Polițiștii din Ineu au reținut patru tineri care i-au furat o sumă imensă de bani unui bătrân din localitate. Două tinere de 18 și 29 de ani, una din Ineu și una din Sighetu Marmației , un tânăr de 22 de ani din Motru au folosit metoda „împrietenirii” pentru a ajunge în locuința lui B.V., un bătrân de 85 de ani din Ineu. Tinerele l-au ademenit pe bătrân în dormitor, în vreme ce tânărul de 22 de ani ar fi sustras o cutie de pantofi care conținea suma de 25.000 lei.

Patru tineri i-au furat 25.000 de lei unui bătrân, pe care l-au ademenit în dormitor. Cei patru au ajuns pe mâna Poliției
Comentează 0

Între timp, cei trei au dispărut, fiind tăinuiți de un tânăr de 25 de ani din Chereluș, pentru a nu fi descoperiți de polițiști. Totuși, cei patru tineri au fost prinși, polițiștii reușind să recupereze o mare parte din banii furați - 24.815 lei. Toți cei patru tineri au fost introduși în arestul IPJ Arad.

Șeful Poliției Ineu, comisarul Marius Oancea, roagă cetățenii să fie mai atenți la acest mod de operare pus în aplicare de respectivii tineri, deoarece ar exista indicii că aceștia nu ar fi la prima abatere, faptele nefiind însă reclamate până acum.


Scrie un comentariu

trimite