Vremea Romania, Arad -1°C

Stiri Arad

Patru elevi, spulberaţi de o soferiţă în drum spre şcoală

Patru copii din localitatea Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud, care mergeau spre şcoală, au fost loviţi în plin, marţi dimineaţa, de o maşină. Până la această oră, unul singur a ajuns la spital, iar ceilalţi trei sunt evaluaţi de către medici.

Patru elevi, spulberaţi de o soferiţă în drum spre şcoală
Comentează 0

Patru elevi din localitatea Nepos au fost loviţi de o maşină condusă de o femeie, care a pierdut controlul volanului. Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, iniţial s-a solicitat intervenţia la locul accidentului pentru un singur copil de 14 ani care a fost lovit de autoturism, ceilalţi trei minori, deşi răniţi, continunându-şi drumul spre şcoală.

"A fost preluat un minor de 14 ani, conştient, cu traumatism facial. Copilul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Bistriţa. Ulterior s-a primit solicitare pentru încă trei minori, victime conştiente, rezultate din acelaşi accident rutier, aflate la şcoală, în Nepos", a declarat medicul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Călin Ganea.

Potrivit Mediafax, ceilaţi trei copii răniţi în accident au plecat spre şcoală, unde au povestit cadrelor didactice ce s-a întâmplat, iar unui dintre profesori a anunţat că minorii au suferit răni care nu le pun însă viaţa în pericol, spre instituţia de învăţămând fiind direcţionate mai multe ambulanţe pentru evaluarea şi transportul la spital al copiilor răniţi.

Poliţiştii Serviciului Rutier din Năsăud au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite