Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patru elevi români, finalişti ai unui concurs NASA, nu pot participa la competiţie pentru că nu au bani

Patru elevi din Timişoara, finalişti ai unui concurs organizat de NASA în cadrul căruia au programat roboţi aflaţi la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, nu pot participa la competiţia din SUA pentru că nu au banii necesari deplasării, aproximativ 6.400 de dolari.

Patru elevi români, finalişti ai unui concurs NASA, nu pot participa la competiţie pentru că nu au bani
Comentează 0

Cei patru elevi de liceu din Timişoara au format echipa heRObotics şi au participat în perioada septembrie – decembrie 2016 la Concursul Internaţional Zero Robotics, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Şcolar Timiş. Echipa este alcătuită din tineri de la patru licee de top de Timişoara: Silaghi Fineas - clasa a X-a Liceul Pedagogic "Carmen Sylva", Ciuleanu Vlad Mihai - clasa a X-a Colegiul Naţional "C.D.Loga", Cândreanu David - clasa a X-a Colegiul Naţional "C.D.Loga", Prodaniuc Pavel - clasa a X-a Liceul Teoretic "J.L.Calderon".

Echipa heRObotics, coordonată de Gabriela-Nuşa Cojocaru, profesor la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva", a reuşit să se califice în finala Concursului Internaţional Zero Robotics pe locul şase.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite