Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parlamentarii și consilierii PSD arădeni reacționează pe Facebook împotriva miilor de protestatari!

Deputații  și consilierii PSD Arad demonstrează pe paginile lor de socializare că sunt împotriva protestatarilor și îi apără pe colegii lor corupți care ar urma să beneficieze de pe urma OUG privind amnistia și grațierea.

Parlamentarii și consilierii PSD arădeni reacționează pe Facebook împotriva miilor de protestatari!
Comentează 0

Senatorul PSD, Mihai Fifor, a refuzat să răspundă colegilor jurnaliști de la ARQ când a fost contactat telefonic pentru a i se cere un punct de vedere. Însă și-a exprimat opinia pe Facebook, fiind în asentimentul președintelui PSD, Liviu Dragnea, acesta comparând protestele celor peste 30.000 de oameni cu Mineriada din 1990, condusă de Ion Iliescu, condamnat pentru crime împotriva umanității în dosarul cu același nume.

 

Deputatul PSD de Arad, Dorel Căprar, a urmat exemplul senatorului, Fifor și a refuzat să răspundă jurnaliștilor ARQ. Pe pagina sa de Facebook, Căprar, susține și el punctul de vedere al președintelui Dragnea, arătând solidaritate față de colegii penali din PSD.

 

Consilierii social-democrați, Cristian Videscu, Ilie Cheșa și Ancuța Stoenescu sar și ei în apărarea lui Liviu Dragnea distribuind pe Facebook postarea șefului de la București formulată împotriva lui Iohannis și a zecilor de mii de protestatari ieșiți în stradă, pentru a încerca să oprească Ordonanțele pentru amnistie și grațiere, propuse de Guvernul PSD.

 

 

Aceste personaje cred că nu realizează nici acum că avem în fruntea Camerei Deputaților un infractor. În fruntea Senatului este un individ trimis în judecată, iar  jupânul din Teleorman vrea să pună în aplicare planurile de subjugare a Justiției prin aceaste ordonanțe și să scape pielea infractorilor de pușcărie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite