Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pâncota a irosit cu seninătate impresia bună cu Braşovul. "Jucătorii și-au bătut joc de meseria lor pur și simplu"


După victoria entuziasmantă cu Braşovul, a venit un duş rece pentru Şoimii Pâncota. Şi asta la doar câteva zile. O remiză cu Unirea Tălungeni, un adversar, măcar pe hârtie, mult sub ceea ce etalează Braşovul.

Pâncota a irosit cu seninătate impresia bună cu Braşovul.
Comentează 0

 „O primă repriză bună, în care echipa a arătat valențe tehnice, tactice, faze bune de joc, puteam să mai marcăm cel puțin două goluri. Deși atenționați la pauză,  în partea a doua, jucătorii mei au făcut inexplicabil un pas în spate. Nu știu cine comandă din teren sau de unde vine ideea asta, să stea liniștiti în spate, să conserve rezultatul, să ignore posesia, să neglijeze momentul de atac asupra adversarului când nu au mingea, lucruri care s-au întâmplat chiar din primul minut al reprizei secunde. Am strigat la ei, i-am atenționat, dar lipsa de valoare își spune cuvântul. Se pare că jucătorii sunt și puțin lejeri în tot ceea ce fac, sunt liniștiți uneori și când rezultatul nu le conferă posibilitatea unei bucuri, iar acest lucru mă pune pe gânduri.

Voi discuta cu conducerea clubului ca atunci când se manifestă atitudini de genul celei din partea a doua, să se taie în carne vie, din salariile pe care le au de primit. Ei trebuie să fie plătiți, cum scrie în contract, asta le e meseria, dar în partea a doua și-au bătut joc de meseria lor pur și simplu. Vor suferi enorm în săptămâna care urmează din punct de vedere al pregătirii. Eu sunt tipul care atunci când nu merge treaba și jucătorul nu respectă ceea ce îi spun, nu îi tai banii, dar mă răzbun prin antrenamente”, a spus antrenorul Ionuț Popa.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite