Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Păcălit” să iau masa la 50 metri înălțime

”Păcălit” să iau masa la 50 metri înălțime
Comentează 4

P(r)oza zilei: Și iată că am fost “păcălit” de fostul bucatar al lui Muammar Abu Minyar al-Gaddafi să iau masa pe platforma Dinner In The Sky de la Arad Open Air Festival, la miezul nopții, suspendat la 50 m. înălțime ... când mie mi-e frică ziua-n amiaza mare și pe balconul de la et. II !!!

Pe bune, așa spaimă nu am mai tras de pe vremea lui Ceaușescu, când m-am îmbătat într-o zi împreună cu un pilot alcoolic, ce împrăștia îngrășăminte cu un avion sanitar la Sebiș și, după ce am dat gata amândoi o sticlă de țuică, văzând tovarășul meu de petrecere că mai am o sticloanță în plasă, m-a convins bețivul naibii să urc cu el în carlingă și, dacă la început a luat-o cuminte, într-un zbor planat de-a lungul văii Crișului Alb, la un moment dat aviatorul lui pește și-a amintit că el a fost în tinerețe pilot de vânătoare pe MIG-uri și, între două gâtlejuri de palincă, a început să-mi arate el mie cum știe să facă loopinguri și picaje și drept urmare ”atacam” când crucea bisericii din Chisindia, când ne ”năpusteam” asupra știubeiului de lângă Cărand și cred că am vomat atunci și ce băusem cu un an înainte, da bine că n-am făcut nimic în pantaloni și până la urmă s-a îndurat Dumnezeu de mine și s-a terminat benzina avionului și am aterizat cu chiu cu vai în pustă la Prunișor.

Unde, normal, ne-am continuat în imaginație acrobațiile aeriene la mine acasă, însă cu vinars de prune drept combustibil.

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite