Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ovidiu Hațegan a oferit la Repriza de Sport un tricou de arbitru din colecția proprie

Ediția de luni , 13 septembrie , a emisiunii ”Repriza de Sport” de pe ” LaStradaTv”, a avut ca temă ”Start într-un nou curs de formare a arbitrilor arădeni”, invitați fiind Marius Alexa, vicepreședinte al CJA Arad, Romulus Tănăsescu , secretar al aceleași instituții și Emil Arsa, membru al CJA Arad, lector al Școlii de formare a arbitrilor arădeni.

Ovidiu Hațegan a oferit la Repriza de Sport un tricou de arbitru din colecția proprie
Comentează 0

Cum Ovidiu Hațegan are interzis ( conform regulamentului Comisiei Centrale a Arbitrilor din România) la participarea emisiunilor televizate, arbitrul arădean a oferit două tricouri din colecția personală , pentru a premia câștigătorii emisiunilor Repriza de Sport.

Unul dintre acestea a intrat , luni, în posesia arbitrului arădean Dionisie Rus, pentru răspunsul la întrebarea: ”Câte delegări consecutive a avut Ovidiu Hațegan, în ediția 2020-2021, la UEFA Champions League”?

Răspuns corect: 6

La cealaltă întrebare:

”Care a fost vechea denumire a Comisiei Județene de Arbitri înainte de Revoluție?

Răspuns corect: Colegiul Județean de Arbitri,

A răspuns corect și cel mai repede , Nelu Iovescu, acesta intrând în posesia premiului oferit de Emil Arsa ( o sticlă de produs original din Șiria) și Marius Alexa ( volumul ” 120 de ani de fotbal în Arad” , scris de Radu Romanescu)

Felicitări

organizatorilor și vă așteptăm în emisiunile viitoare!

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite