Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Outsiderele sunt în finala arădeană a Cupei României - faza judeţeană

În mod mai mult sau mai puţin surprinzător echipele cotate cu a doua şansă în semifinalele fazei judeţene a Cupei României s-au impus în jocurile de ieri.

Outsiderele sunt în finala arădeană a Cupei României - faza judeţeană
Comentează 0

Progresul Pecica - Şoimii Lipova 1-2

Lipova începea jocul din postura de deţinătoare a Cupei, dar clasată mai slab în Liga a IV-a decât adversarul. Asta nu a contat, pentru că şoimii s-au impus. Borteş a deschis scorul încă din minutul 2, după care Pecica a replicat prin Peii, în minutul 35 (1-1), acelaşi jucător ratând scingur cu portarul, imediat după gol. Denuţ a lăsat Lipova în inferioritate, însă Progresul nu a profitat. Iar, la o fază fixă, ce nu anunța nimic, Sergiu Popa a trimis o parabolă de la peste 30 de metri lateral stânga, iar Rus s-a lăsat surprins, mingea intrând sub transversală, 1-2, scor care s-a menţinut până la final.

.........................

Gloria Lunca Teuz Cermei - Crişul Ch. Criş 1-2

La Ineu, liderul la zi al eşalonului de elită arădean, Gloria Lunca Teuz Cermei a părăsit Cupă, după duelul de foc cu o contracandidată la promovare. Crişul a avut 1-0 după 16 minute, atunci când Deloreanu a scăpat nemarcat la 20 de metri puțin lateral stânga și a șutat prin surprindere sub transversală, în dreapta stânga lui Koromi. Trupa lui Gheorghe Drăgan a continuat să domine, şi după cel golul lui Modan a fost anulat, s-a făcut 2-0: Lung a reluat cu capul o centrare înspre punctul cu var de unde Modan s-a înălțat frumos și a lovit cu capul trimițând plasat în dreapta lui Koromi. Şi după pauză ocaziile mari au aparţinut Crişului, dar Cermeiul a marcat. În minutul 59 Vereș șutează puternic de la 20 de metri lateral dreapta, Mucha respinge pe centru în afara careului de unde Ghergar lovește cu capul și trimite mingea în poartă. Final incins, cu Crilul meritat în finala Cupei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite