Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oscar 2018: Ţinute glamour şi îndrăzneţe pe covorul roşu

Vedetele care au participat la cea de-a 90-a ediţie a galei Oscar, care a avut loc duminică seară, la Dolby Theatre din Los Angeles, au afişat pe covorul roşu ţinute glamour şi îndrăzneţe, demne de cea mai mare "noapte a industriei cinematografiei americane".

Oscar 2018: Ţinute glamour şi îndrăzneţe pe covorul roşu
Comentează 0

Actriţa Jennifer Lawrence a păşit pe covorul roşu într-una dintre cele mai admirate rochii, marca Dior, cu accente metalice, o tendinţă la modă în acest moment, adoptată şi de colegele de breaslă Sandra Bullock, Lupita Nyong'o şi Gal Gadot, care au optat pentru ţinute aurii sau argintii. Astfel, Sandra Bullock a strălucit într-o rochie neagră cu auriu de la Louis Vuitton, iar Lupita a întors toate privirile cu o ţinută aurie de la Atelier Versace. "Wonder Woman" Gal Gadot a ales pentru covorul roşu de la gala Oscar o rochie cu accente metalice de la Givenchy Haute Couture, scrie Mediafax.ro.

În ianuarie, cele mai multe vedete care au participat la gala Globurilor de Aur au ales ţinute negre pentru covorul roşu, în semn de solidaritate faţă de mişcările Time's Up şi #MeToo, care militează împotriva hărţuirii sexuale.

În schimb, la gala Oscar de duminică, covorul roşu a fost podiumul pentru ţinute strălucitoare, mai mult sau mai puţin reuşite. Actriţa de comedie Tiffany Haddish a purtat o superbă rochie inspirată de costumele tradiţionale din Eritreea, zonă din care provine tatăl său.

În schimb, Whoopi Goldberg a asortat bocanci la o rochie cu o fustă foarte amplă, cu un imprimeu floral, de la Christian Siriano. Tot o ţinută mai puţin reuşită a avut şi regizoarea franceză Agnes Varda, îmbrăcată într-un costum floral din mătase.

Foarte multe dintre ţinute au fost neobişnuit de optimiste. Astfel, au optat pentru un roz vesel Saoirse Ronan, în Calvin Klein By Appointment, şi Danai Gurira.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite