Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oraşul în care primarul vrea să interzică shaorma: „Toate o să dispară complet”

Autorităţile din Moscova au ameninţat că vor scoate în afara legii îndrăgitele kebaburi şi shaorma, susţinând că tarabele din oraş care le fac nu s-au conformat standardelor sanitare. 

Oraşul în care primarul vrea să interzică shaorma: „Toate o să dispară complet”
Comentează 0

„Noi vom curăţa străzile de toate shaormeriile. Toate o să dispară complet”, a declarat reprezentantul aministraţiei oraşului Alexey Nemeryuk pentru postul de radio rusesc Komsomolskaia Pravda.

Şeful departamentului de comerţ şi servicii de la Moscova a adăugat că proprietarii chioşcurilor au refuzat „să suporte chiar şi cele mai mici costuri de menţinere a standardelor adecvate de salubrizare”.

Nemeryuk a spus mai târziu că observaţiile sale au fost interpretate greşit şi că el nu are de gând să interzică activitatea tuturor tarabelor, ci va sista activitatea doar a unora dintre ele.

Comentariile, însă, au revoltat moscoviţii care, supăraţi de afirmaţiile oficialului s-au organizat în comunităţi pe Facebook şi pe Twitter şi postează multiple fotografii cu gustarea favorită. În semn de protest ei folosesc hashtagul #ShaurmaZhivi, care se traduce ca „shaorma să trăieşti” sau „shaorma va supravieţui”.

sursa: fanatik.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite