Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ORA DE VARĂ 2016: CFR nu modifică mersul trenurilor

Trecerea la ora de vara nu va modifica si mersul trenurilor. Trenurile vor circula dupa ora de iarna pana pe 27 martie, iar cand ora se va schimba, vor circula dupa ora de vara.
 

ORA DE VARĂ 2016: CFR nu modifică mersul trenurilor
Comentează 0

CFR Călători informează că începând cu data de 27 martie 2016, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 03.00 devenind ora 04.00. Nu doar ca mersul trenurilor nu se va modifica, dar si trenurile care se vor afla intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Ucraina, vor circula dupa graficele de tren in vigoare, anunta CFR.  

Trenurile de călători aflate în circulație după ora 03.00, care devine ora 04.00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul când orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04.00 - 05.00, trenurile vor pleca în ordinea rangului.
 
Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea la ora de vară se face în aceeaşi zi de duminică, 27 martie 2016, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite