Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oportunităţi oferite de Reţeaua EURES

Oportunităţi oferite de Reţeaua EURES
Comentează 0

Accesul cetatenilor romani la locurile de munca vacante oferite de angajatorii din strainatate se poate face prin Rețeaua EURES care reprezinta colaborarea intre serviciile publice de recrutare din statele membre si sindicatele, organizatiile patronale si alti actori implicati pe piata muncii .

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arad, ofera servicii gratuite de informare, consiliere, mediere persoanelor care doresc sa ocupe locurile de munca vacante oferite de angajatorii din strainatate, inclusiv asistenta in ceea ce priveste redactarea CV-urilor.

ANOFM gestioneaza portalul national EURES – www.anofm.ro/eures/, noul site EURES, unde sunt vizibile ofertele de munca disponibile în spatiul UE/SEE (Spatiul Economic European), detaliate pe tari , ocupatii, cerinte de ocupare a locului de munca, etc.

In plus, toate locurile de munca vacante la nivel european pot fi vizualizate pe portalul european EURES - www.eures.europa.eu, iar pentru a aplica pentru un astfel de loc de munca trebuie selectate doar ofertele marcate cu steagul UE.

Angajatorii din Spaţiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES, locuri de munca vacante in domenii de activitate, precum: IT, industrie, transport, productie, hotel-restaurant, servicii, agricultura ,etc.

Astfel, sunt cautate persoane pentru a fi angajate in urmatoarele meserii: dezvoltator software, reactJS frontend developer, specialist IT, electrician, receptioner hotel, manager receptie, demichef de rang, bucatar, ospatar,  faiantar, instalator sanitar si de incalzire, stivuitorist, lacatus mecanic in constructii, operator CNC, montator de mobila, tamplar, tinichigiu auto, vopsitor auto, horticultor - inginer agronom, culegator de fructe (mere, pere, capsuni), procesori de flori si plante in sere, muncitor necalificat în gradinarit, etc.

Angajatorii care ofera aceste locuri de munca sunt din:  Spania, Olanda, Austria, Germania, Norvegia, etc.

Persoanele interesate din judetul Arad pot obtine informatii suplimentare la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arad, str. Calugareni, nr. 1 A, et.I, cam 24, la adresa de email a consilierului EURES : adriana.soneriu@ar.anofm.ro, sau la numarul de telefon : 0771452447

 

Director executiv                                                                        Consilier EURES

Hentes Marinel                                                                           Soneriu Adriana


Scrie un comentariu

trimite