Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Opinia primarului din Vladimirescu, Mihai Mag, cu privire la amenda Gărzii de Mediu

Este o vorbă care se potrivește de minune în acest caz: „Bine faci, rău primești!”. Așa a pățit și primarul comunei Vladimirescu, Mihai Mag, care în foarte buna intenție de a ajuta o comunitate ca să nu le fie luată casa de apele Mureșului, a decis cu acordul Apelor Române să consolideze malul. Lucrurile păreau simple și pline de inițiativă până când comisarii Gărzii de Mediu au decis că acele betoane au fost transportate fără documente și pentru asta au dat o amendă usturătoare. Ce contează că acele case ale oamenilor din Mândruloc ar putea fi luate de ape. 

Opinia primarului din Vladimirescu, Mihai Mag, cu privire la amenda Gărzii de Mediu
Comentează 0

Iată în cele ce urmează și punctul de vedere al primarului Mihai Mag: „Dragi cetățeni, probabil că ați aflat că Primăria a fost amendată de către comisarii Gărzii de Mediu, cu suma de 10.000 de lei. Știți bine că încă de pe vremea când eram viceprimar, cu atât mai mult acum, duc o luptă cu toți cei care depozitează ilegal deșeuri, în acest sens ați observat că unele «locații» au fost dezafectate, reușind să le dăm un aspect civilizat. În cazul amenzii sus menționate vorbim de cu totul altceva. Locuitorii din Mândruloc știu că în zona unde Mureșul «mușcă» malul la intrare în localitate, există o gospodărie ce a fost afectată, atât grădina cât și parte din casă. În urmă cu câțiva ani am luat decizia să sprijinim familia aceea cu betoane pentru a întări și a stopa eroziunea Mureșului asupra gospodăriei. În urma unui control al Gărzii de Mediu am fost sancționați cu 10.000 lei pentru «necompletarea formularelor de încărcare-descărcare», nicidecum pentru depozitare deșeuri. În ceea ce privește Apele Române, acestea au susținut că nu au nimic împotriva acestui demers al nostru. 

Voi ce ați fi făcut în locul meu? Eu am ales să vin în sprijinul oamenilor, în slujba cărora mă aflu aici.” Cum spuneam: Bine faci, rău primești!

Sorin Ghilea

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite