Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Olimpicii Arădeni s-au întors aseară acasă

Elevii arădeni, participanți la ediția jubiliară a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE CHIMIE – desfășurată în perioada 17-22 aprilie 2016, la Bacău, au sosit acasă. 

Olimpicii Arădeni s-au întors aseară acasă
Comentează 0

Lotul care a reprezentat județul nostru a fost alcătuit din următorii elevi: 

1. TOMUȚA ALEXANDRU, clasa a VIII-a, Colegiul Naţional ”VASILE GOLDIȘ” ARAD – profesor coordonator LAZEA MARIUS

2. LILE TUDOR, clasa a VII-a, Liceul Teoretic ”A.M.GUTTENBRUNN” ARAD – profesor coordonator DAN ROTARIU (participant la clasa a VIII-a)

3. VARGA DAVID, clasa a IX-a, Colegiul Naţional ”MOISE NICOARA” ARAD – profesori coordonatori CRIȘAN CRISTINA, DAN ROTARIU

4. LAZĂR VLAD ANDREI, clasa a X-a, Colegiul Naţional ”MOISE NICOARA” ARAD – profesori coordonatori CRIȘAN CRISTINA, LUPȘA LILIANA

5. FOLCUȚ IULIA, clasa a X-a, Colegiul Naţional ”MOISE NICOARA” ARAD – profesori coordonatori CRIȘAN CRISTINA, DAN ROTARIU 

6. BODESCU ADRIAN GHEORGHE, clasa a X-a, Liceul Teoretic ”A.M.GUTTENBRUNN” ARAD – profesor coordonator DAN ROTARIU 

7. STURZ-LAZĂR ȘTEFAN ANDREI, clasa a X-a, Colegiul Naţional ”MOISE NICOARA” ARAD– profesor coordonator CRIȘAN CRISTINA

8. DOMJAN DAVID, clasa a XII-a,  Liceul Teoretic ”A.M.GUTTENBRUNN” ARAD profesor coordonator DAN ROTARIU

Elevii participanți au obținut rezulate bune: 
2 MENȚIUNI M.E.C. prin elevii: TOMUȚA ALEXANDRU și FOLCUȚ IULIA; 
5 MENȚIUNI SPECIALE prin elevii: LILE TUDOR (elev în clasa a VII-a, participant la clasa a VIII-a), LAZĂR VLAD ANDREI, BODESCU ADRIAN GHEORGHE, DOMJAN DAVID. 
Dintre aceștia s-au remarcat la proba teoretică: FOLCUȚ IULIA- cu un punctaj de 96 de puncte din 100 posibile (al doilea punctaj din 137 participanți), iar la proba practică: TOMUȚA ALEXANDRU - cu un punctaj de 90 de puncte din 100 posibile.
Elevul  DOMJAN DAVID din clasa a XII-a de la  Liceul Teoretic ”A.M.GUTTENBRUNN” din ARAD,  profesor coordonator DAN ROTARIU s-a calificat în lotul național lărgit. Acest lot este alcătuit din 20 de elevi din toată țara. Dintre acești elevi se vor selecta cei care vor reprezenta România la Olimpiada Internațională de Chimie. Pentru elevul Liceului German urmează o perioadă intensă de pregătire în centrul din București. 

FELICITĂRI ELEVILOR ȘI PROFESORILOR LOR, iar acum urmează o binemeritată vacanță. 
 

Galerie foto (19)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide