Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Olimpiade și concursurile școlare

 Olimpiade și concursurile școlare
Comentează 0

Sfârșitul acestei săptămâni este din nou unul plin de concursuri pentru elevii arădeni. Cei mai competitivi și performanți eleviai școlilor arădene participă la etapele județene ale olimpiadelor și concursurilor pe discipline. Aceste concursuri (derulate conform prevederilor Anexei 1 la ordinul ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului nr. 3035/10.01.2012 privind aprobarea Metodologiei – cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare și a Regulamentului de organizare a activităților cuprinse în calendarul activităților educative, școlare și extrașcolare, precum și a prevederilor regulamentelor specifice fiecarei discipline), oferă elevilor noștri prilejul de a-și testa creativitatea, originalitatea și competivitatea.

Astfel în data de 11. 03.2016 la Colegiul Național Preparandia Dimitrie Țichindeal a avut loc Olimpiada de Psihologie și Pedagogie pentru liceele pedagogice iar în data de 12.03.2016, la Liceul Teoretic German Adam Muller Guttenbrunn va avea loc Olimpiada de limba germană modernă, la Colegiul Național Vasile Goldiș Arad va avea loc Olimpiada de Istorie și tot la Colegiul Național Preparandia Dimitrie Țichindeal va avea loc Olimpiada de Informatică.

Sperăm că rezultatele pe care le vor obține elevii noștri să fie foarte bune, spre bucuria tuturor celor implicați: elevi, profesori, părinți.

Purtător de cuvânt ISJ Arad,

Inspector școlar Laura NĂDĂBAN

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite