Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oare numai POLIȚIEI ROMÂNE trebuie să-i fie rușine, sau nouă, tuturor ROMÂNILOR ?

Oare numai POLIȚIEI ROMÂNE trebuie să-i fie rușine, sau nouă, tuturor ROMÂNILOR ?
Comentează 1

În seara de sâmbătă, 27 iulie, în jur de 50 de arădeni s-au adunat pe esplanada din fața Primăriei arădene, pentru a păstra un moment de reculegere și a pune o lumânare aprinsă la baza suportului publicitar pe care scria ”Rușine Poliției Române; Corupția ucide”.

Dar oare pentru uciderea celor două fete de către dementul din Caracal numai Poliției Române trebuie să-i fie rușine, sau, nouă, tuturor?

Reflectați, vă rog, la faptul că orice om de pe Pământ, de la președintele SUA (care are la dispoziție butonul nuclear, ce poate arunca planeta în aer!) până la mine și de la dvs. până la Patriarhul României, oricine poate la un moment dat să-și piardă mințile, datorită unor traume exteriare sau, pur și simplu, deoarece creierul nu-i mai produce o anumită substanță!

Ei bine, tocmai de aceea e necesar ca societatea să se protejeze (atât cât este omenește posibil) de asemenea eventualități iar psihopații (nebunii) trebuie izolați urgent de ceilalți. Numai că toate acestea trebuiesc executate prin legi, instituții și proceduri precise.

Or, când noi, întreaga societate românească, am permis ca niște neisprăviți precum Iordache, Nicolicea sau Șerban Nicolae să modifice legile României de azi pe mâine, după bunul lor plac (placul infractorilor, și aici ”placul” infractorului politic  s-a suprapus perfect peste cel de drept comun), noi am legat, psihic și fizic,  Poliția de mâini și de picioare!

Și, după obiceiul locului, tot noi găsim acum țapi ispășitori!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (23)


Scrie un comentariu

trimite