Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O valiză pierdută ... care-l va pierde pe Liviu Dragnea!?

O valiză pierdută ... care-l va pierde pe Liviu Dragnea!?
Comentează 0

P(r)oza zilei: Hotărât lucru, Aradul îi poartă mereu ghinion președintelui PSD, Liviu Dragnea. Venit ca tot omul vineri seara la Arad, în urma unei certe casnice cu Irinuca, să-și înece amarul la Festivalul Vinului, alături de camaradul său credincios, Dorel Căprar, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea nu și-ar fi imaginat nici măcar în cel mai negru coșmar de Halooween, că iubita lui nu numai că va părăsi domiciliul conjugal, făcându-și, cum se zice, valizele, dar se va și duce ață la Giurgiu, la întâia sa dragoste, senatorul Nicolae Bădălău, de la care, ca să fim drepți, a și suflat-o pe vremuri Liviu.

Numai că Satana, care pretind exorciștii, că nu doarme niciodată, a dat din nou mâna cu femeia și Irina, orbită de mânie, a încurcat valizele și a luat din greșeală și un geamantan ascuns în dormitor și unde Liviu Dragnea ținea documentele compromițătoare ale firmei Tel Drum. Și pe când Irinuca depăna amintiri romantice în vila de pe malul Dunării a senatorului Bădălău, un spărgător de locuințe a izbutit să-i fure tocmai valiza cu pricina.

Urcat imediat cu prada în trenul Interregio Ruse - București, hoțul a constatat cu stupoare că ditamai cufărul nu conținea decât hârțoage, hard disk-uri, cd-uri și mai multe stick-uri, așa că, după ce a scăpat o sudalmă și și-a îndesat mai multe stick-uri prin buzunare, i-a făcu vânt valizei pe geam. 

Acolo, în plină câmpie, a fost găsită valiza sâmbătă dis-de-dimineață, de către un țăran amărât, ce venise cu ștraful la adunat coceni de păpușoi pentru iarnă. Om cu frica lui Dumnezeu, gospodarul, imediat ce s-a întors cu atelajul acasă, a predat obiectul găsit la Secția de Jandarmi RomGaz din comună.

Văzând comandantul jandarmilor că în geamantan se află doar hârtii și cd-uri, l-a trimis cu primul echipaj la București, cu ordinul de a fi predat la cea dintâi redacție de ziar ce le-o ieși în cale, cu rugamintea ca organul de presă să facă bine să-l anunțe la rubrica de OBIECTE GĂSITE:

Și uite-așa, valiza buclucașă a Irinucăi a ajuns, cu ajutorul Jandarmilor RomGaz, de sub patul conjugal al lui Liviu Dragnea, direct pe masa jurnaliștilor de investigație de la RISE Project:

https://www.facebook.com/notes/rise-project/teleormanleaks/1937024593056150/

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand


Scrie un comentariu

trimite