Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O săptămână fără apă caldă pe mai multe străzi din municipiu

CET Hidrocarburi anunţă că mai multe străzi din Arad vor rămâne, timp de o săptămână fără apă caldă. Motivul? Se fac lucrări la reeaua de termoficare.

O săptămână fără apă caldă pe mai multe străzi din municipiu
Comentează 0

„Sistare furnizare energie termică pentru apa caldă

Având în vedere lucrările care se desfășoară în cadrul obiectivului de investiție a Primăriei Municipiului Arad «Termoficare în Arad – Reabilitarea rețelei de transport – lucrare traversare strada Poetului», CET HIDROCARBURI anunță utilizatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, întreruperea furnizării energiei termice pentru apa caldă de consum începând din data de 02.09.2021 ora 08:00 până în data de 09.09.2021 ora 20:00.

Abonații afectați sunt consumatorii arondați punctelor termice PT 3V, PT 6V și modulele 1V, 2V (str. Predeal, str. Fluturilor, str. Hațeg, Aleea Saturn și Făt Frumos).

În data de 02.09.2021 orele 08:00 – 18:00 va fi întreruptă furnizarea energiei termice pentru apa caldă de consum, pentru consumatorii arondați PT 4C Brezoianu și PT Ursului.

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, și vă mulțumim pentru înțelegere”, transmit reprezentanţii CET Hidrocarburi.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite