Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O persoană a rămas prinsă sub tramvai, în zona UTA / UPDATE: Ce spune Poliția

O persoană a fost călcată de tramvai în zona UTA, astăzi, în jurul orei 14.00. 

O persoană a rămas prinsă sub tramvai, în zona UTA / UPDATE: Ce spune Poliția
Comentează 9

Update 3 Ce spune Poliția

Potrivit IPJ Arad, în data de 14 August 2023, în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroșat o femeie de 55 de ani. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior. Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Update 2 Femeia a decedat la spital

Femeia a decedat, din păcate, în timp ce se afla la Urgențe. Medicii nu au mai putut să o salveze.

Conform procedurii în astfel de cazuri, cel mai probabil va fi întocmit de către polițiști un dosar penal pentru ucidere din culpă. 


Update 1 Femeia a fost transportată la UPU

Este vorba despre o femeie de 53 de ani care a suferit politraumatism în urma accidentului, hemopneumotorax drept, plagă laterocervical drept, multiple plăgi membrele inferioare, dar este conștientă și a fost predată echipajului medical pentru a fi transportată la UPU. Era însoțită de fetița ei de 12 ani cu handicap sever în carucior cu rotile. A fost transportată la Pediatrie împreună cu asistenta socială. 


Intervenția este în dinamică.

La locul accidentului a fost solicitată o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Arad de tip C2. 

Vom reveni cu mai mult detalii. 


Scrie un comentariu

trimite