Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce şansă ratată!

Ce şansă ratată!
Comentează 0

UVVG ProVolei Arad a întâlnit în cadrul rundei a doua a Diviziei A2, formația ACS Volei Club Zalău 2015, o formație cu jucători experimentati care anul trecut a mers până  aproape de turneul de calificare în prima ligă.

Meciul a fost foarte echilibrat pe întreg parcursul, dar cu formatia arădeană la timonă pe final de set în primele două seturi: 25-22 și 25-20. Si în setul 3 se părea că lucrurile vor sta la fel, 23-21 pentru elevii lui Marius Mascovits, dar relaxarea prematură si micile inexactităti duc scorul la 23-25 si 2-1 la seturi. În setul 4 oaspetii încep furibund si conduc cu 16-9. Formatia gazdă începe urmărirea si reuseste egalarea la 20, dar pierde setul la 22, 2-2 la seturi. În setul decisiv formatiile trec pe rând la conducere dar setul este câstigat dramatic cu 15-13 de zălăuani. Si uite asa, în loc de 3-0 arădenii pierd cu 2-3.

Lotul echipei arădene a fost compus din: Both Adrian, Rodina Sergiu, Flonta Alin, Tocoian Filip, Gligor Sergiu, Matica Adrian, Motoc Răzvan si Toader Darie – libero, conduşi de pe margine de Marius Mascovits şi Andrei Laza.
Sâmbăta viitoare deplasare la Cîmpia Turzii. "Multumiri tuturor celor care sustin voleiul: Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură, Consiliul Judetean Arad prin Centrul Cultural Judetean, Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad si nu în ultimul rând noii noastre gazde, Scoala Gimnazială Aron Cotrus", spune Radu Sabău, preşedintele UVVG ProVolei Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite