Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O ieşeancă, mamă a trei copii, găsită spânzurată în curtea casei. Dezvăluirea şoc a unei vecine

Tragedie într-o familie din Iaşi. O femeie în vârstă de 41 de ani, mamă a trei copii şi-a pus capăt zilelor şi nimeni nu găseşte deocamdată nicio explicaţie. Nimeni nu a mai putut să o salveze, iar în urma ei au rămas multe întrebări fără răspuns.

O ieşeancă, mamă a trei copii, găsită spânzurată în curtea casei. Dezvăluirea şoc a unei vecine
Comentează 0

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost găsită marţi dimineaţă spânzurată în curtea casei în care locuia împreună cu soţul şi copii săi. Tragedia s-a petrecut în satul Glodenii Gândului, din comuna ieşeană Ţibăneşti. Mihaela Olaru, mama a trei copii şi-a pus capăt zilelor fără să lase vreun bilet de adio.

Lumea din sat vorbeşte şi caută explicaţii, însă nimeni nu poate spune ce s-a întâmplat. În cursul dimineţii, o verişoara de-a femeii a făcut descoperirea şocantă, iar mai apoi a cerut ajutor prin apelul unic de urgenţe 112. La faţa locului a intervenit un echipaj medical şi poliţiştii, însă viaţă femeii nu a putut fi salvată.

Localnicii din Glodenii Gândului spun că Mihaela era de ceva vreme abătută şi consuma din când în când alcool. Nu a lăsat vreun bilet de adio şi nimeni nu înţelege de ce a recurs la un asemenea gest.

"Nu avea serviciu, lucra cu ziua prin sat. Nu ştiu dacă avea probleme sau ceva, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei. Păcat că au rămas fără mamă trei copii. Are doi băieţi de 11 şi 15 ani şi o faţă de 17 ani. Faţă din câte ştiu nu locuia cu ei, era măritată. Dumnezeu să o ierte", a declarat Maria P., o vecină de-a femeii.

Sursa: bzi.ro


Scrie un comentariu

trimite