Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O fetiță de 12 ani a murit din cauza unui produs de igienă pe care îl folosim zilnic

Paige Daughtry, o adolescentă în vârstă de 12 ani din Marea Britanie, a murit într-un mod stupid în timp ce se afla cu părinții în vacanță.

O fetiță de 12 ani a murit din cauza unui produs de igienă pe care îl folosim zilnic
Comentează 0

Ea se întorsese de la piscină, și-a făcut duș, apoi a folosit deodorant de corp în exces. Mama ei a găsit-o inconștientă în pat, cu fața în jos. Fata a fost transportată de urgență la spital, dar în zadar. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, iar Paige a murit două ore mai târziu, scrie unica.ro.

Raportul medico-legal arată că Paige Daughtry a murit din cauza vaporilor de butan și izobutan din spray-ul pe care l-a inhalat. Aceste chimicale inhibă funcțiile creierului și duce la nefuncționarea organelor

„Aceasta a fost consecință neintenționată a unui act deliberat”, a spus Dr. Jonathan Metcalfe.

În timpul incidentului, fetița se afla în vacanță la un parc de distracții din Cala Gran alături de părinții ei, Ann și Stuart, și cu sora ei mai mare, Catherine.

„Petrecea ore întregi în dormitor și se dădea cu deodorant încontinuu. Obișnuia să folosească spray-ul chiar și în încăperi mici, deși i-am spus în repetate rânduri să nu mai facă asta”, a explicat mama fetei.

„Paige era o fetiță talentată, avea toată viața înainte. Visă să facă o carieră în artă sau în domeniul muzicii. Cu toții îi simțim lipsa, suntem în stare de șoc și plângem după o prietenă iubitoare și loială, soră, fiică și nepoată”, a declarat familia fetei.

Specialiștii avertizează că alergiile, astmul sau dificultățile de respirație sunt doar câteva dintre efectele inhalării chimicalelor din deodorante, existând și cazuri de deces, așa cum s-a întâmplat și cu Paige Daughtry.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite