Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O fetiță de 12 ani a fost umilită public. A fost obligată de un show tv să stea față în față cu tatăl și frații care au violat-o | VIDEO

Când credeai că reality-show-urile nu te mai pot uimi, o emisiune din Ucraina a demonstrat contrariul. Tanya, o fată de 12 ani rămasă însărcinată acum un an cu tatăl ei vitreg sau cu unul dintre frații ei, primește în direct la TV rezultatul de paternitate.

O fetiță de 12 ani a fost umilită public. A fost obligată de un show tv să stea față în față cu tatăl și frații care au violat-o | VIDEO
Comentează 0

Tanya a susținut că Diana, bebelușul ei de 5 luni, a fost concepută cu un vecin în vârsta de 18 ani. Dar testele ADN au arătat că acesta nu este tatăl și tânărul poate să fie condamnat la 10 ani de închisoare pentru întreținerea de relații sexuale cu un minor, potrivit metro.co.uk.

Tanya, fata de 12 ani prezentă în platoul emisiunii din Ucraina

Proaspăta mămică a mărturisit că a fost abuzată sexual de rudele ei. Show-ul tv îi testează acum pe tatăl vitreg al fetei, Ivan Eremin în vârstă de 30 de ani, fratele ei Volodya, 15 ani, și fratele ei vitreg, 17 ani.

Toți trei au negat că ar fi tații copilului. Show-ul numit „It Concerns Everybody” (Privește pe toată lumea) va fi difuzat săptămâna aceasta, deși Tanya nu vrea să facă parte din emisiune.

Psihologii și-au arătat îngrijorarea față de presiunile și criticile publice, explicând că fata ar trebui să fie văzută ca un copil - victima a unui viol multiplu.

Mama Tanyei, o femeie de 31 de ani care are șase copii, a fost acuzată că și-a supus fiica să treacă prin procesul public al umilinței.

Poliția face acum cercetări în familia fetei, dar autoritățile nu pot opri difuzarea emisiunii.

Sursa libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite