Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O femeie a vrut să ”scape” de cățelușa gestantă și i-a băgat în mâncare un pumn de ace

Un caz cutremurător semnalat de către un medic veterinar a revoltat sute de arădeni, care cer pedepsirea unei bătrâne din Ghioroc care a încercat să-și omoare cățelușa gestantă.

O femeie a vrut să ”scape” de cățelușa gestantă și i-a băgat în mâncare un pumn de ace
Comentează 3

Medicul Wili Glaser, de la Clinica Veterinară Playdog, a salvat o cățelușă adusă de la o asociație pentru protecția animalelor. Câțelușa era gestantă și a ajuns la asociație prin intermediul unei femei din Miniș care a salvat-o, după ce a văzut că vomită... ace de gămălie.

Medicul a scris pe Facebook că patrupedul a înghțit un pumn de ace de gămălie, care ar fi fost introduse în mâncare de către o bătrână din Ghioroc. Aceasta ar fi vrut să scape de cățelușă pentru a nu-i face pui în curte.

La prima operație, cel puțin 40 de ace de gămălie au fost scoase din esofag, iar multe altele au rămas în organism și vor fi eliminate, probabil, pe cale naturală. În caz contrar, va fi nevoie de o altă operație.

Sute de persoane au comentat postarea medicului, cerându-i acestuia să depună plângere împotriva femeii și mulțumindu-i că a salvat viața animalului.

”Datorită impactului emoțional al postării mele, mă simt obligat să vă țin la curent cu starea cățelușei. La ora actuală este bine, a și mâncat. Un mănunchi de ace care ieri era în esofag s-a mișcat și a trecut de stomac deja, de fapt toate acele sunt în mișcare și sper să le elimine natural. O nouă operație va fi necesară doar dacă vor rămâne ace blocate pe undeva”, a scris Wili Glaser.

Medicul veterinar este decis să depună o reclamație împotriva bătrânei agresoare, aceasta riscând să fie cercetată penal pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite