Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O femeie a murit în urma unui incendiu la Zerind (FOTO)

Coșurile de fum necurățate, amplasate necorespunzător sau cu defecțiuni, pot provoca tragedii. În această dimineață, în jurul orei 08:30, Detașamentul de Pompieri Ineu- Garda de Intervenție 2 Chișineu Criș, a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu în localitatea Zerind.

O femeie a murit în urma unui incendiu la Zerind (FOTO)
Comentează 0

La intervenție s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospeciala SMURD, în sprijin fiind solicitat și SVSU Zerind.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent in interiorul unei clădiri de locuit (fost canton CFR). În apelul telefonic s-a făcut precizarea că este foarte posibil ca în locuința cuprinsă de flăcări să fie surprinsă o persoană dar și butelii.

După localizarea incendiului și pătrunderea pompierilor in interior, a fost găsită o victima de sex feminin, în vârsta de 85 ani, decedată.

Incendiul a fost stins după aproximativ două ore de intervenție, fără a se propaga la alte imobile. În incendiu au ars bunurile din cele două camere ale locuinței.

Cauza probabilă a incendiului determinată în urma cercetării pompierilor este “coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat, cu defecțiuni sau amplasat necorespunzator față de materialul combustibil”.

Chiar dacă sezonul rece este pe sfârșit, se reamintește populației: hornurile trebuie sa fie curățate, reparate și amplasate la o distanță de siguranța fata de materialele combustibile(grinzi); este interzisă depozitarea în podurile caselor sau în apropierea coșurilor de fum a materialele ușor combustibile.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite