Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O fată de 17 ani a dispărut de anul trecut / UPDATE: Fata a fost găsită în Arad, după ce cazul a intrat în atenția presei

O tânără de 17 ani, Ioana Alexandra Mărcuț, a plecat de la domiciliul ei din Arad la sfârșitul anului 2019, și de atunci nu se mai știe nimic despre ea.

O fată de 17 ani a dispărut de anul trecut / UPDATE: Fata a fost găsită în Arad, după ce cazul a intrat în atenția presei
Comentează 0

Update 1 Fata a fost găsită în Arad, după ce cazul a intrat în atenția presei

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad au anunțat în această dimineață că fata a fost găsită în municipiu și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

De remarcat că a fost găsită doar după ce cazul a fost mediatizat, deși fata dispăruse de anul trecut. Referitor la acest aspect, Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad ne-a declarat că aparținătorii au dorit abia ieri ca dispariția fetei să fie anunțată în presă.


Fata are următoarele semnalmente: 1,50 m, 40 de kg, păr negru, lung și ochi căprui.

Nu se cunoaște îmbrăcămintea la momentul dispariției.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite