Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O fabrică din Arad angajează 100 de oameni. Vezi oferta!

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu cu vânzări globale de 293 mil. euro şi peste 4.500 de angajaţi în 2015, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă la fabrica de componente auto din Zona Liberă Curtici-Arad.

O fabrică din Arad angajează 100 de oameni. Vezi oferta!
Comentează 4

Joburile disponibile sunt pentru confecţioneri-asamblori articole din textile (50) şi pentru muncitori necalificaţi (50), cu studii gimnaziale, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

Coindu România produce în fabrica din Curtici, dezvoltată pe o suprafaţă de 17.500 de metri pătraţi, tapiserii auto şi alte componente soft de interior pentru Audi, BMW, VW şi Porsche.

La finalul anului trecut, fabrica avea 2.000 de angajaţi, planurile portughezilor pentru acest an fiind de a creşte capacitatea de producţie şi de a ajunge la 2.500 de oameni la Curtici.

Angajările au loc aproape continuu în fabrică, pentru că mulți pleacă după câteva luni. Reprezentanți ai companiei declarau pentru Ziarul Financiar că în primele zece luni ale anului 2016 au fost angajaţi 1.000 de oameni în Arad, pentru a se asigura că rămân cu cel puțin 500. Perioada medie petrecută în fabrică de către cei care au plecat a fost de 40 de zile...


Scrie un comentariu

trimite