Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O companie din Ineu a primit distincția „Bene Merenti”

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a acordat astăzi distincția „Bene Merenti” reprezentanților Aptiv Ineu, în semn de recunoștință pentru implicarea în dezvoltarea sistemului de sănătate publică. Compania Aptiv a donat resurse financiare în vederea modernizării Secției Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, proiect gestionat de Asociația „Cetatea Voluntarilor”.

O companie din Ineu a primit distincția „Bene Merenti”
Comentează 0

„Este foarte important că mediul de afaceri și societatea civilă sunt alături de Consiliul Județean în modernizarea sistemului de sănătate publică, fiindcă este vorba despre o prioritate comună și doar noi, singuri, nu am avea puterea să gestionăm schimbări atât de profunde! Sunt recunoscător și le mulțumesc companiei Aptiv și Asociației «Cetatea Voluntarilor» că se alătură eforturilor fără precedent ale Consiliului Județean Arad de schimbare în bine a secțiilor Spitalului Județean. Prin investiții istorice, Consiliul Județean Arad a dotat în ultimii ani majoritatea secțiilor de spital, am extins Unitatea de Primire Urgențe, am câștigat 115 milioane de euro pentru construirea unui Complex Matern-Pediatrie, iar anul acesta inaugurăm două spitale noi, unul de Psihiatrie, la Căpâlnaș, și unul de Oncologie, în municipiu”,  a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Distincția „Bene Merenti” a fost înființată cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a Consiliului Județean Arad și este acordată de președintele Consiliului Județean pentru personalități care se implică în proiectele de dezvoltare a Aradului și pentru arădeni cu rezultate excepționale în domeniile lor de activitate. 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite