Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiectul „Cu drag, pentru viitor” a mai parcurs o etapă

Consiliul Județean Arad și Asociația „Cetatea Voluntarilor”, împreună cu societatea civilă și mediul de afaceri, au inaugurat Compartimentul Clinic de Boli Infecțioase Copii (Ambulatoriu Integrat) al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Compartimentul a fost integral reabilitat și modernizat.

Proiectul „Cu drag, pentru viitor” a mai parcurs o etapă
Comentează 0

Este încă un exemplu de bună colaborare între administrație, societatea civilă și mediul de afaceri, beneficiarii fiind copiii noștri. Prin munca și perseverența reprezentanților Asociației «Cetatea Voluntarilor», prin contribuția mediului economic arădean și cu sprijinul cadrelor medicale și al administrației, proiectul «Cu drag, pentru viitor» a mai parcurs o etapă. Reușim, astfel, să oferim Aradului primul ambulatoriu modern pentru tratarea bolilor infecțioase la copii, ce va deservi tot județul. Eu mă bucur nu doar de aceste realizări, dar și de faptul că am reușit să cunosc foarte mulți oameni deosebiți, altruiști, receptivi la nevoile societății. Un exemplu elocvent îl reprezintă comunitatea din comuna arădeană Apateu, care prin intermediul școlii generale condusă de directorul Claudiu Vlad a donat o sumă importantă pentru modernizarea acestei secții”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

„Mulțumim companiilor, sponsorilor și voluntarilor, toți celor implicați, pentru tot ce avem astăzi în această secție. Proiectele «Cetății Voluntarilor» nu se vor opri aici!”, a precizat Ana Maria Popa, președintele Asociației Cetății Voluntarilor.

Zona reabilitată va avea acces independent, trei cabinete destinate diagnosticării și tratării bolilor digestive, trei cabinete pentru boli aerogene, două săli pentru spitalizarea de zi, un cabinet de recoltare, două săli de așteptare, o sală pentru primirea pacienților și un spațiu pentru programarea lor. Este cel de-al IV-lea proiect finalizat de Asociația „Cetatea Voluntarilor”.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite