Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O asistentă medicală i-a furat cardul unui pacient de 70 de ani infectat cu Covid-19 şi aflat pe moarte. Ce sumă a cheltuit

O asistentă medicală din Statele Unite, Danielle Conti, e acuzată că a furat cardul de credit de la un pacient care se afla pe moarte, fiind infectat cu Covid-19.

O asistentă medicală i-a furat cardul unui pacient de 70 de ani infectat cu Covid-19 şi aflat pe moarte. Ce sumă a cheltuit
Comentează 0

Femeia de 43 de ani ar fi sustras cardul de la Anthony Catapano, cu 3 zile înainte de decesul bătrânului de 70 de ani, susţine The Mirror.

Culmea e că fiica acestuia a anunțat că asistenta a cumpărat alimente și combustibil, în valoare de 60 de dolari. Indiciul că i-a fost furat cardul tatălui ei a fost că acesta cumpăra combustibil cu cash, nu cu cardul.

Evident că știam că este un angajat din spital, din moment ce alte persoane nu au voie să intre. Vreau doar să știu de ce a profitat de starea tatălui meu pentru a face un asemenea gest.

Vreau să știu cum s-ar simți ea dacă cineva i-ar face asta unei persoane dragi ei. Atunci când oamenii fac astfel de lucruri, nu cred că gândesc în acest fel”, a spus fata omului decedat.

Evident, poliția a demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite