Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu vă mai puneți copiii pe Facebook, este o practică foarte periculoasă!

Un necunoscut, o necunoscuta iti trimite o cerere de prietenie pe Facebook. Nu stii cine e, dar fotografia de profil e draguta, asa ca-i accepti cererea.

Nu vă mai puneți copiii pe Facebook, este o practică foarte periculoasă!
Comentează 0

Este prima zi de scoala a fetitei tale. Arata atat de adorabila in noua sa uniforma, incat nu rezisti ispitei si-i faci o fotografie pe care s-o pui pe Facebook, s-o vada familia si prietenii. Desigur, tot din entuziasm, iti dai check in si la scoala ei.

Intre timp, prietenul necunoscut pe care l-ai acceptat, salveaza poza fetitei si o trimite catre alti 60 de prieteni, cu textul:

<< Fata caucaziana , 7 ani,  par castaniu, ochi negri. Pret 5,000 Euro >>

Nu doar ca i-ai indicat traficantului de copii cum arata fetita ta, dar i-ai comunicat si unde invata (dand check in). practic, i-ai servit-o pe o tava.

Iar cand te-ai dus s-o iei de la scoala, micuta ta n-a fost de gasit.

Nici nu stii ca fetita ta i-a fost vanduta unui pedofil de 43 de ani chiar inainte sa pleci din fata scolii si ca ea acum este in drum spre Africa de Sud, legata la ochi si plangand pentru ca un om pe care nu l-a vazut niciodata a luat-o de la scoala, si ea acum nu stie unde sunt parintii, unde va fi dusa si ce i se va intampla.

NU MAI ADAUGATI LA PRIETENI PERSOANE NECUNOSCUTE.

SI NU MAI PUBLICATI PE FACEBOOK TOTUL DESPRE VIATA VOASTRA.

SI EVITATI SA FOLOSITI FOTOGRAFIA COPILULUI LA POZA DE PROFIL.

Dati mai departe, sa se trezeasca mai multa lume.

Sursa secretele.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite