Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu uita când ești voios, române să fii bun!

Nu uita când ești voios, române să fii bun!
Comentează 0

 Așa s-a  numit concertul caritabil de aseară de la Biserica Ortodoxă Sf. Andrei Micălaca Nouă, concert aflat la a doua ediție. Într-o atmosferă plină de emoție și căldură sufletească, Corul Eutherpe al Colegiului de Arte Sabin Drăgoi, condus de doamna profesor Cristina Cameniță a ținut un concert de colinde, un concert caritabil, într-un locaș sfânt, deosebit de frumos. Concertul a fost organizat de Lions Club Arad 2007, cu sprijinul Corului Eutherpe și al preotului paroh Gheorghe Oprea, având ca scop strângerea de fonduri pentru a desfășura activități cu copiii de la Centrul de Recuperare pentru copii” Lipova.

 A fost din nou o seară plină de emoție și încărcare sufletească, de comuniune între oameni și de empatie pentru cei mai  puțin norocoși. Aseară participanții ne-au arătat că Da Românul este bun nu numai când este voios, că Da Românul este sensibil la nevoile semenilor săi!

Lions Club Arad 2007 mulțumește tuturor pentru implicarea și participarea la acest eveniment și le urează  Sărbători binecuvântate tuturor participanților! 

În 2019, Asociația Lions Clubs Internațional este cea mai mare organizaţie de voluntari din lume. Este prezentă în peste 200 de ţări, cu peste 45.000 de cluburi şi peste 1.400.000 de membri si a servit peste 120.000.000 de oameni de pretutindeni. În România, Districtul Lions 124, înființat în 1994, este format din 65 de cluburi în care activează peste 1.300 de membri.

Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați in nevoie.

Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap.

Pentru membrii Lions „NOI SERVIM” este mai mult decât un motto. Este o prioritate și o filosofie.

 


Scrie un comentariu

trimite