Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noi informaţii despre pedofilul polițist: Colegii au ascuns că este autorul unei agresiuni din 2016

Ies la iveală informaţii revoltătoare despre pedofilul polițist. Bărbatul a fost favorizat de colegii de breaslă pentru a nu fi tras la răspundere pentru o agresiune sexuală comisă în decembrie 2016. 

Noi informaţii despre pedofilul polițist: Colegii au ascuns că este autorul unei agresiuni din 2016
Comentează 0

Mai exact, în 2016, poliţiştii de la secţia 18 ar fi trimis la Parchet o propunere de clasare a anchetei pe motiv că ororile comise nu au fost surprinse de camerele de supraveghere. În plus, oamenii legii nu au precizat că suspectul este un angajat al Băgăzii rutiere. 

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti, pe 10 decembrie 2016, s-a mai înregistrat o plângere din partea unei persoane vătămată, de sex feminim, împotriva lui Stan Eugen. Atunci, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub astectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. "În cursul urmării penale, organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 18 Poliţie au solicitat a fi transmise imaginile surprinse de camerele de supravechere video de la locul comiterii infracţiunii. În procesul-verbal încheiat de Secţia 18 Poliţie a reieşit că sistemul de supraveghere este instalat defectuos şi nefuncţionat, aspect confirmat de administratorul blocului, persoană care a mai precizat că nu ştie să-l folosească, întrucât a fost instalat de către un vecin", conform comunicatului citat.

Aşadar, la finalizarea cercetărilor, organele de poliţie din cadrul Secţiei au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti un referat cu propunerea de clasare a cauzei, fără a se face referire la calitatea de poliţist a numitului Stan Eugen. 

În plus, după repartizarea dosarului la procuror cu referat cu propunerea de clasare, la Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti s-a înregistrat o adresa emisă de către Brigada Rutieră prin care s-a cerut stadiul cercetărilor privind pe Eugen Stan. De asemenea, procurorul de caz a dispus emiterea unui adrese către Brigada Rutieră din care să rezulte dacă persoana bănuită de comiterea faptei face parte din structurile poliţiei judiciare, pentru a se stabili competenţa personală a organului de urmărire penală, potrivit dispoziţiilor legale. Însă, în urma răspunsului primit s-a dispus trimiterea cauzei de la Secţia 18 la Brigada Rutieră, organ de cercetare penală competent după calitatea persoanei să efectueze cercetările în cauză. 

De asemenea, procurorii au extins cercetările în cazul poliţistului suspectat de pedofilie, Eugen Stan fiind pus sub acuzare şi pentru o faptă de agresiune sexuală din anul 2009. Victima în acel caz era o fată de 14 ani.

Părinţii tinerei au reclamat la acea dată că fata a fost agresată sexual în scara blocului unde locuia de un bărbat.

Procurorii au extins cercetările după identificarea lui Eugen Stan, ca fiind autorul agresiunii din acest an, iar în urma verificărilor a reieşit că el este şi autorul faptei din 2009.

Eugen Stan şi-a recunoscut şi aceste fapte, spunând procurorilor că iubeşte copiii, potrivit surselor judiciare.

Bărbatul mai este cercetat şi pentru o faptă din 2012, în acel caz fiind vorba despre o victimă în vârstă de 7 ani.

Ca urmare a complexităţii cauzei şi a mediatizării, Parchetul General a preluat cauzele privindu-l pe Stan.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite