Vremea Romania, Arad 16°C

Stiri Arad

Noi detalii despre starea regelui Mihai. Veştile sunt îngrijorătoare

Regele Mihai este internat de mai bine de o săptămână într-o clinică din Elveţia, din cauza unor grave probleme de sănătate care au determinat Casa Regală a României să anunţe retragerea fostului suveran al României din viaţa publică. Nici ultimele veşti despre starea Majestăţii Sale, furnizate de surse apropiate Familiei Regale, nu sunt prea încurajatoare.

Noi detalii despre starea regelui Mihai. Veştile sunt îngrijorătoare
Comentează 0

Starea de sănătate a regelui Mihai este neschimbată, susţin surse din anturajul Familiei Regale.

Potrivit acestora, nu au apărut noutăți față de buletinul medical făcut public pe 4 martie.

Începând de marți, principesa Maria se află în Elveția, pentru a fi alături de părinții săi, iar principesa Margareta, Custodele Coroanei, și principele Radu s-au întors în țară.

Casa Regală anunța, la sfârșitul săptămânii trecute, că regele Mihai se află internat într-o clinică din Lausanne și este într-o stare accentuată de slăbiciune fizică, primind tratament permanent. Pe 4 martie, Casa Regală a României a anunţat că starea regelui este staționară, medicii fiind de părere că "evoluția prezintă relativă stabilitate".

Potrivit Biroului de presă al regelui Mihai I, diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite