Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noi demonstraţii de calitate pentru tinerii halterofili ai CSM Arad

Rezultate excelente pentru halterofilii CSM Arad la Campionatele Naţionale de juniori III (9-12 ani) şi juniori II (13-15 ani). 

Noi demonstraţii de calitate pentru tinerii halterofili ai CSM Arad
Comentează 0

La Botoşani sportivii pregătiţi de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan au cucerit 18 medalii, dintre care 15 de aur şi 3 de bronz, cu trei recorduri naţionale stabilite de Luciana Condurache.

La juniori III, Florin Mizsanyin a obţinut, în cadrul categoriei 32 de kilograme, locul 5 la smuls, locul 4 la aruncat şi locul 4 la total, Cristian Molnar, la categria 40 de kilograme, a devenit triplu campion naţional, iar Denis Danciu, la categoria 45 de kilograme, a obţinut şi el trei medalii de aur.

La juniori II, Gabriela Mizsanyin s-a ales cu trei medalii de bronz, Denisa Danciu a obţinut trei locuri 5, Adelina Vizitiu a devenit triplă campioană naţională, iar Luciana Condurache s-a dovedit performera delegaţiei arădene, cu trei medalii de aur şi tot atâtea recorduri naţionale la categoria +75 kilograme. Tot la juniori II, Daniel Jigău a obţinut locul 6 la smuls, locul 5 la aruncat şi locul 5 la total, iar Cosmin Krupla, tot la categoria 50 de kilograme, a cucerit trei titluri naţionale.

Pentru secţia de haltere de la CSM Arad urmează, pe plan intern, Campionatele Naţionale de juniori II (17 ani), de la Alba Iulia, programate în perioada 19-23 iunie. Apoi, în 22-29 iulie, patru sportivi ai CSM-ului sunt propuşi să participe la Europenele de cadeţi (juniori II, 13-15 şi 15-17 ani) din Italia: Cosmin Krupla, Emanuel Danciu, Adelina Vizitiu şi Luciana Condurache. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite